Drogfria behandlingshem

Förebyggande arbete för drogfria behandlingshem

 

Behandlingshem ska självklart vara trygga och drogfria. Vi på Drogfri Miljö hjälper behandlingshem att säkerställa att de får vara en plats utan droger. När vi gör ett besök med våra hundar på ett behandlingshem är det viktigt att vi syns väl med våra hundar och hundförare –  och att föreståndarna kommunicerar vårt arbete. Vi jobbar endast med prevention och som ett komplement till behandlingshemmets arbete. Vårt fokus ligger inte på att hitta någon ”skyldig”.

Med ett årsabonnemang hos Drogfri Miljö besöker vi behandlingshemmet vid fyra oannonserade tillfällen per år. Vill ni istället skräddarsy en egen lösning kan vi självklart ordna det. Tillsammans med er personal bestämmer vi en dag för det första söket.

 

Diplom för en drogfri miljö

 

När vi har genomfört två oannonserade besök i rad får behandlingshemmet ett diplom att använda, både i fysisk form och för digital kommunikation.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu