Tjänster och Erbjudaden

Diplomering – Drogfri Skola

I samråd med rektor eller skolledning kan vi göra hundsök baserade på era behov. Vi säkerställer då att det inte finns narkotika på skolan. När vi har genomfört två besök i rad utan fynd, erbjuder vi er skola diplomet ”Drogfri Skola”.

Med våra kontakter både inom socialtjänsten och polisen kan vi hjälpa skolor med en bra lösning vid eventuella fynd. Vi kommer inte helt att få bort droger från samhället, men tillsammans kan vi jobba mot att skolan ska få vara en fristad där varken missbruk eller handel kan ske.

Jobbar du på en skola och vill veta mer? Kontakta oss gärna!

Diplomering – Drogfri Arbetsplats

Vi kan utföra kontroller i omklädningsrum eller andra uppehållsrum och gemensamma ytor som kan vara av intresse för företagsledningen. När vi har genomfört två besök i rad utan fynd, erbjuder vi ert företag diplomet “Drogfri Arbetsplats”.

Droger finns överallt i vårt samhälle, både synligt och osynligt. Som arbetsgivare har du ett ansvar gentemot dina anställda samt att arbetsplatsen är trygg. Vi eventuella fynd kan vi hjälpa företagsledningen med lämpligt åtgärdsprogram. Vill du veta mer om hur vi kan skapa drogfria arbetsplatser? Hör gärna av dig till oss!

Misstänker du droger?

Polisen har många och stora ärenden och kan inte alltid utföra sök direkt vid misstanke. Om du misstänker att det finns narkotika i din miljö, kontakta gärna oss för ett akutsök – om våra hundar markerar något, har polisen en större anledning att prioritera ärendet.

Våra erfarna hundförare har självklart utbildning i hur eventuella fynd ska hanteras.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu