Våra abonnemang

Våra abonnemang – så fungerar det

 
Ett abonnemang innebär att vi kommer överens om hur många besök ni behöver och hur ofta – vi anpassar vårt arbete efter ert behov och er situation. Vissa behöver ett besök om året medan andra behöver och vill ha ett besök i veckan. I början kanske det är bättre att göra tätare besök för att sedan glesa ut dem.
 
Vårt arbete är preventivt och det är alltid bättre att ligga steget före – istället för att sätta in resurser när problemet redan finns.
 
I våra abonnemang ingår en diplomering som Drogfri Miljö efter att vi genomfört sök, samt ett informationspaket att skicka ut till berörda parter.
 
Så här går ett vanligt besök/hundsök till:
 
  1. Vi bestämmer en dag för det första söket tillsammans med er. Vi rekommenderar att det första besöket är en överraskning för alla, men ni är självklart välkomna att kommunicera det i förväg.
  2. Vi är på plats med hundförare en tid då många är i rörelse så att vår bil och våra hundförare syns tydligt.
  3. Vårt sök kan ta mellan två och fyra timmar beroende på hur stor fastigheten är och hur många hundförare som är med. Om våra hundar gör en markering är det ni som väljer hur ni agerar, som att bryta upp skåp, tillkalla polis etc. Vi rekommenderar alltid att beställaren kontaktar polisen vid fynd.
  4. Efter vårt sök informerar ni berörda parter om besöket, hur det har gått samt att vi kommer att göra oannonserade besök flera gånger per år – oavsett hur många gånger ni tecknat abonnemang för.
Ni får ett diplom för Drogfri Miljö både i pappersform och för digital kommunikation så att ni kan sätta upp det synligt i fastigheten och lägga upp det på eventuell hemsida.
 
Behöver du vår hjälp eller är nyfiken på vårt arbete? Kontakta oss gärna!

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu