Medarbetare

VD och grundare

Piotr Fernandez är entreprenör och grundare till flera större företag. Han har varit VD i större organisationer med 250 anställda och även för internationella företag. Piotr är VD och ansvarig för Drogfri Miljö och dess anställda samt jobbar med våra större kunder.

 

Utbildning och kommunikationsansvarig

Maria Dufva är kriminolog, författare och föreläsare med många års erfarenhet från skolvärden och dess utmaningar. Maria arbetar idag intensivt med folkbildning och brottsförebyggande medvetenhet. Marias roll hos oss på Drogfri Miljö är att hjälpa våra kunder med utbildning, prevention samt hantering och guidning i frågor när problem uppstår.

 

Ekonomiansvarig

Johan Norman är utbildad ekonom och har de senaste åren arbetat som ekonomichef i både private equitybolag men även startup-bolag. Johan tar hand om fakturering och allt som har med ekonomi och administration att göra hos Drogfri Miljö.

Hundansvarig

Daniel Sainz har 22 års erfarenhet från uppfödning, träning och tävling med hundar. Daniel har drivit företaget Elite K9 Malaga i många år och erbjuder allt från träning till sök och skydd. Daniels roll inom bolaget är att säkerställa hundarna som börjar jobba hos oss, utbilda hundförare samt att kvalitetssäkra och vidareutbilda hundarna. Daniel samarbetar även med vår veterinär och ser till att hundarna mår bra både psykiskt och fysiskt.

 

Medicinsk expert

Erik Brehmer är specialistsjuksköterska och ansvarar för våra riktlinjer kring droger, samt håller bolaget uppdaterat i dessa frågor. Erik föreläser även om droger och kan stötta skolor om frågor i ämnet.

 

Preventionsexpert och hundförare

Roger Hammarström har jobbat som polis i hela sitt liv, varav de senaste 15 åren som hundförare. Utöver rollen som generell hundförare inom polisen har Roger även specialiserat sig inom dressyr med inriktning narkotika. Roger har stor kunskap om förebyggande arbete inom offentliga och privata miljöer. Behöver ni hjälp med drogsök och förebyggande arbete är det Roger som ofta sätter upp en plan tillsammans med er.

Hundförare

Jonas Stål har en militär bakgrund med fyra utlandsmissioner och började jobba med hundar 2008. Jonas brinner för tjänstehundar i arbete och kan omsätta resultatet av vårt arbete i risker och råd för våra kunder.

Social Media Manager

Maria Dufva är ansvarig för kommunikationen i våra sociala kanaler.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu