Drogfria Fastigheter

Vi säkerställer drogfria fastigheter

 

Behöver du som fastighetsägare eller bostadsrättsförening hjälp med att se till att dina fastigheter inte används för förvaring av droger? Vi arbetar förebyggande för drogfria miljöer.

Våra abonnemang innebär att vi oannonserat besöker er fastighet med våra sökhundar och söker av fastigheten, hur ofta bestämmer du själv. Källarförråd, vindsförråd och liknande är alla potentiella förvaringsplatser vid droghandel. Vi ser till att det inte behöver vara så!

 

Diplom för drogfria miljöer

 

Efter att vi har genomfört sökarbetet får er fastighet ett diplom som drogfri. Diplomet sätts sedan upp väl synligt så att alla som vistas i fastigheten ser att den har säkrats. Du som beställare får även ett informationspaket att skicka ut till dina hyresgäster/ bostadsrättsägare. Eftersom det bara är du som beställare som vet när och hur ofta våra besök sker så blir den preventiva effekten också viktig. En säkrad miljö är mindre sannolik att användas som förvaring av droger. Att störa ut de kriminella är en beprövad metod.

Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu