Jobba hos oss

Vi söker fler hundförare med rätt bakgrund

Om du arbetar eller har arbetat som hundförare samt brinner för ett brottsförebyggande arbete har du hamnat rätt. Hos oss på Drogfri Miljö får du jobba heltid i raka veckor med ett meningsfullt, brottsförebyggande arbete för att tillsammans med oss och våra sökhundar skapa trygga, drogfria miljöer.

Vi söker dig som är utbildad polis och jobbat som hundförare är social och utåtriktad för att kunna representera vårt företag samt våra mål. Du ska vara självgående, gilla att jobba självständigt och kunna hantera problematiska situationer när de dyker upp.

Vi söker nu medarbetare i Stockholm, Västerås, Örebro, Göteborg.

Arbeta på ett nutida och medvetet sätt

Hos oss får du tid att noggrant och strukturerat tillsammans med dina kunder utarbeta en tydlig strategi för att lösa de utmaningar och problem som just dina kunder har. Det kan innebära allt från att vara en del av arbetet i att få ordning på en skola till att göra sök i hemmet hos en familj med drogproblem. Vi jobbar enbart med kunder som inser värdet av ett långsiktigt samarbete och förstår att dagens samhälle ställer krav på att preventivt lösa problemen vi alla numera är medvetna om. Pågående brottslighet får däremot de rättsvårdande myndigheterna ta hand om, men i många fall är Drogfri Miljö länken mellan våra kunder och olika myndigheter.

När du börjar hos oss

Först och främst får du dig en hund tilldelad. Hunden är testad och certifierad på adekvata droger. Du får du en fast och trygg lön, 5 veckors semester, pensionssparande, en bil, en dator, en telefon samt arbetskläder. Inledningsvis får du följa med någon av dina nya kolleger på skarpa jobb för att bygga relation med dina nya kolleger och inte minst med din närmsta arbetskamrat: din nya hund. Efter någon månad eller två är det dags att ta dig an dina egna kunder. Vi jobbar oftast i team och tränar ihop om och när det passar.

Så ser vardagen ut för våra hundförare

Till vardags kommer hunden att bo hos dig vilket innebär att hunden kommer att bli din nya livskamrat. Du får en ersättning som täcker hundens alla kostnader. Självklart är du välkommen att både träna och tävla med hunden.

Du får arbetstid att träna och motionera din hund varje dag. Du kommer utgå från ditt hem och du kommer både jobba med att presentera oss som bolag i ditt närområde samt utföra hundsök och säkerhetsarbeten hos våra kunder. Vi har inga blåljus och vi jobbar strukturerat, så om adrenalinet från en biljakt fortfarande lockar ska du fortsätta arbeta som polis, men den dagen du känner att du är klar kom ihåg oss och skicka in en ansökan.

Om Drogfri Miljö

Bolaget grundades ur behoven i dagens samhälle. Vi tror att hunden är det ovärderliga redskapet som i praktiken gör skillnad. Hunden hittar narkotika, den skapar förtroende och nyfikenhet. Vi har spetskompetenser inom kriminologi, medicin, brottsförebyggande arbete och hundträning. Målet är att Drogfri Miljö ska bli det självklara valet i Sverige för alla som vill få till en förändring i sin närmiljö avseende narkotika.

Ansökan

Skicka din ansökan till oss på jobb@drogfrimiljo.se  Skriv och berätta vem du är och varför du söker jobbet. Vi är snabbfotade och du kommer inom några dagar få svar och om du väckt vårt intresse tar vi ett första möte omgående där du får svar på dina frågor och vi lär känna dig. Om allt känns bra är vår förhoppning att du börjar jobba med oss inom ett par tre månader. Vi har hundar som ivrigt vill få en ny familj och utlopp för sin arbetsvilja!

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu