Om oss

Om oss – expertkompetens för drogfria miljöer

 

Förebyggande arbete som gör skillnad

Vi på Drogfri Miljö arbetar med prevention. Tillsammans med bland annat skolor, företag, fastigheter och behandlingshem skapar vi trygga platser, utan droger. Vi erbjuder expertkompetens och lösningar inom hela det drogfria arbetet. Oavsett om det handlar om skolor som behöver hjälp med rådgivning eller föreläsningar i ämnet narkotika, eller företag som vill genomföra hundsök i förebyggande syfte – tillsammans gör vi en plan och skapar förändring. Drogfri Miljö jobbar förebyggande för att hålla narkotikan borta från viktiga platser i samhället. Att gå till skolan, till arbetet och din vardag ska vara tryggt.

 
Sökhundar och certifierad träning

Med hjälp av vår erfarna personal och certifierade sökhundar bidrar vi till att göra skillnad. Vi har arbetat många år med hundar, både vad gäller avel och så kallad “grön träning”, vilket innebär att en hund kan levereras grundtränad, i vanliga fall till blåljusmyndigheter. Vi färdigutbildar själva våra hundar både inom sök och skydd. Vi har också tävlat inom olika brukshundskategorier under många år.

 
Erfaren personal inom säkerhet och skydd

På Drogfri Miljö har vi en gedigen erfarenhet inom säkerhet och skydd i Sverige. Vi vet vilka krav som ställs på en aktör inom branschen. Vi är vana vid offentlig upphandling och ställer stor vikt vid sekretess och professionalism.

Är du nyfiken på vårt arbete eller behöver hjälp med att skapa drogfria miljöer? Hör gärna av dig till oss!

Här kan du läsa mer om våra medarbetare, och vilka expertkompetenser vi har inom Drogfri Miljö.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu