sprängämnessök

Vi jobbar med sprängämnessök främst mot kunder som har större byggnationer och evenemang. Våra specialsökekipage har under många år erbjudit en service utöver det vanliga. Vi har säkerställt miljön för såväl världsstjärnor som publika arenor. Vill du veta mer om detta tveka inte att kontakta oss.

Sprängämnessök är viktigt av flera anledningar:

  • Säkerhet: sprängämnessök bidrar till att säkerställa att offentliga platser, byggnader och samlingar är säkra från potentiella explosiva faror.
  • Förebyggande: genom att undersöka områden regelbundet med hundar kan sprängämnessök hjälpa till att förebygga olyckor och attacker med explosiva medel.
  • Trygghet: genom att genomföra sprängämnessök kan allmänheten känna sig säkrare och lugnare på offentliga platser, särskilt under tider med hög säkerhetsrisk.
  • Effektivitet: sprängämnessök med hundar är en av de mest effektiva metoderna för att upptäcka explosiva material. Hundar har ett mycket känsligt luktsinne och kan upptäcka potentiella faror på ett sätt som människor inte kan.

Sammanfattningsvis är sprängämnessök en viktig säkerhetsåtgärd som hjälper till att förebygga olyckor och attacker med explosiva medel samtidigt som det ger allmänheten en känsla av säkerhet.

Kontakta oss

Oavsett vad du har för fråga om drogfri miljö, våra hundar, sök eller skydd – kontakta oss gärna.

Ring oss på 08-12204400 (kl 9-18) eller fyll i formuläret och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig. Klicka här för att komma till formuläret.

 

Information kring vår policy hittar du här:

Policy

Intressanta länkar

Narkotikafri Skola
Drugsmart

Media

Här hittar du tips på nyhetsartiklar och poddar i ämnen som rör vårt arbete.

Till Media

Drogpodden

Nu är vår podd live gå in och lyssna!

Lyssna nu